Darbo dienomis nuo 08:00 - 18:00 : +370 618 33051

Krepšelis  

Prekių nėra

0,00 € Pristatymas
0,00 € Viso

Pirkti

Gamintojai

Naujienlaiškiai

Kokosų aliejus bekvapis (sviestas)

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 5 premijos taškų. Jūsų krepšelyje bus 5 taškų kurį (-uos) galėsite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,05 €.


Tradiciškai žinomas kaip plaukų aliejus bei saugantis nuo kenksmingų UV spindulių.  Plačiai naudojamas veido ir kūno priežiūros priemonėse nes padeda išsaugoti odos drėgmę, ją minkština, suteikia elastingumo. Puikiai tinka naudoti kaip masažinį aliejų.

Plačiau..

3,79 €

Būsena : Turime

Tolimosios Indonezijos salynuose pagal vietines tradicijas gaminamas natūralus kokosų aliejus – balta lyg vaškas sustingusi masė, kuri tuoj pat tirpsta šiltuose delnuose. Jis galėtų būti pavadintas pačia universaliausia natūralia kosmetikos priemone: išsimaudžius ja tepami plaukai, veidas, visas kūnas. Tai pats natūraliausias drėkiklis ir „apsaugininkas“ – nuo kasdienio aplinkos poveikio ir nuo bėgančio laiko. Jis maitina odą ir tinka visiems odos tipams, bet kuriam amžiui, bet kuriai lyčiai. Kokosų aliejus yra neriebios konsistencijos, tad neužkemša odos porų.
Vertingiausi šio aliejaus elementai - vidutinio ilgio grandinės sočiosios riebiosios rūgštys - unikalios savo savybėmis.

Kaip veikia odą?
Atkuria odos normalią rūgštinę terpę ir skatina natūralią apsauginio sluoksnio veiklą. Saugo nuo išsausėjimo bei odos infekcijų.

Kokosų aliejus saugo ląsteles nuo žalingo, senėjimą greitinančio laisvųjų radikalų poveikio, sulaiko drėgmę. Aliejų naudojant ilgesnį laiką, jis pasiekia giliuosius odos sluoksnius ir stiprina jungiamąjį audinį, vadinasi, atstato odos elastingumą ir stangrumą, kurį prarandame su metais. Taip pat skatina regeneracinius procesus ir veikia priešuždegimiškai, todėl oda tampa jaunesnė bei sveikesnė.

Kokosų aliejų intensyviai naudoja šiuolaikinė kosmetikos pramonė, jo dedama į daugelį grožio priemonių bei gydomųjų tepalų ar balzamų, net į plaukų dažus.
Naudojimas odos priežiūrai:
*Šį aliejų galima naudoti tiesiog duše ant drėgnos, nupraustos odos kaip kūno losjona.
Šlapia oda puikiai priima aliejų,todėl jis puikiai isigeria, ant drėgnos, nupraustos odos užsitepkite kosmetinio GOiLD aliejaus,svelniais sukamaisiais judesiais siek tiek pamasazuokite kuna ,nusausinkite odą rankšluosčiu ir viskas ,procedūra baigta! Mėgaukitės švelnia, šilkine oda.
* Veido, kaklo ir viso kūno masažui – aliejus greitai įsigeria ir oda tampa švelni lyg aksomas.
* Jei oda sausa ir pleiskanoja: nusiprausę aliejumi ištepkite dar drėgną odą. Šis aliejus ramina, drėkina, maitina ir turi priešuždegiminį poveikį. Darykite tai sistemingai ir netrukus sulauksite puikių rezultatų, nes natūralus kokosas pasižymi aukštu biologiniu aktyvumu ir suformuoja apsauginę plėvelę.
* Kasdienei veido odos priežiūrai: tepkite vietoje kremo arba kartu su juo. Kadangi ląstelės šį aliejų visiškai įsisavina, oda tampa minkšta, švelni, stangri, išnyksta mažos raukšlelės.
* Riebiai ir spuoguotai veido odai itin tinka praturtintas keliais lašeliais eterinio arbatmedžio ir levandų aliejais.
* Apsaugai nuo žalingų aplinkos faktorių: apsaugo odą nuo dėmių ir kitų odos trūkumų, atsirandančių su amžiumi arba dėl žalingo saulės spindulių poveikio.
* Akių vokų ir odos aplink akis priežiūrai.
* Kūno odos drėkinimui: po dušo nedelsdami, kol dar oda drėgna, įtrinkite visą kūną kokosų aliejumi: natūralus kokoso aliejus pašalina negyvas viršutinio odos sluoksnio ląsteles ir puikiai drėkina.
* Vyrų odai po skutimosi: nuramina, drėkina, naikina spuogelius.
* Kūdikių odelei šis aliejus neturi jokio pašalinio poveikio. Gali būti saugiai naudojamas vaikų ir naujagimių odos priežiūrai. Po vandens procedūrų ramina, minkština, padengia apsauginiu sluoksniu.
* Tinka naudoti prieš saulės vonias ir po jų, o taip pat maišyti su įvairiais kremais, saugančiais nuo kenksmingų saulės spindulių. Aliejus padeda ilgiau išsaugoti įdegį ir saugo odą.

Ypač naudingas, kai oda sudirgusi, jautri, sukietėjusi. Geriausia išeitis sutrūkinėjus pėdų odai - prieš miegą įtrinkite jas kokosų aliejumi ir apsimaukite medvilnines kojines. Jau kitą rytą pastebėsite rezultatą! Panaši procedūra tiks ir rankoms.

Kaip veikia plaukus?
Natūralus kokosų aliejus plaukams yra išties universali pagalba, kurią galėtume pavadinti „trys gėrybės viename“: kaukė, balzamas, kondicionierius. Ši natūrali gamtos dovana ne tik maitina, minkština, drėkina kiekvieną jūsų sruogą, bet veikia ir galvos odą: saugo ją nuo pleiskanojimo geriau už kosmetinį šampūną.

Tinkamai atlikus procedūrą, žvilgesys, purumas, paklusnumas – garantuoti, nes aliejus tolygiai padengia plauką, tad apsaugo jį nuo vandens ir šampūno įsiskverbimo. Taip pat aliejaus sluoksnis saugo plaukus nuo išbrinkimo bei pažeidimų šluostant rankšluosčiu ar šukuojant. Štai kodėl kokosų aliejus plačiai naudojamas kaip natūrali drėkinamoji regeneruojanti plaukų ir galvos odos kaukė.

Naudojimas plaukų priežiūrai:
* Didina plauko purumą, minkštumą, apimtį. Apgaubia apsaugine plėvele, suteikia plaukui žvilgesio. Maitina odą, naikina pleiskanas.
* Kokosų aliejų naudodami kaip kaukę prieš plovimą, sustiprinsite savo plaukus, jie bus purūs, žvilgantys ir lengvai šukuojami.
* Darydami kokosų aliejaus kaukes per keletą kartų atsikratysite pleiskanų.
* Aliejus veikia geriausiai, jei yra naudojamas prieš plovimą, nes tada kokosų aliejumi įtrinti plaukai išsaugo daugiau baltymų ir tampa atsparesni sintetinio šampūno poveikiui.
* Atminkite, kad šiluma stiprina aliejaus poveikį: tirštai ištepkite juo galvos odą ir plaukus iki pat galiukų, galvą apvyniokite rankšluosčiu ir palaikykite 20–40 minučių, paskui ištrinkite galvą šampūnu.
* Džiugiausia žinia – po tokios procedūros kitų plaukų priežiūros priemonių nebereiks.
* Sausi ir garbanoti plaukai bus itin „dėkingi“ už šią natūralią procedūrą: jie bus lygesni, paklusnesni, žvilgantys ir lengviau šukuojami.
* Profesionalams patartina naudoti papildomus šilumos šaltinius, tuomet kaukę pakaks laikyti 15–25 minutes.
* Paprasčiausias būdas. Pasinaudokite laisvadieniu: kai žinote, kad nors pusdienį būsite namuose, iš pat ryto įtrinkite sausus plaukus bei galvos odą ir vaikščiokite taip, kuo ilgiau. Paskui išplaukite. Šampūno reikės šiek tiek daugiau, bet plaukai bus labai žvilgantys, švelnūs ir didesnės apimties.

Laikyti tamsioje vėsioje vietoje, atidarius suvartoti per 3-6 mėnesius.

Ingredientai: Cocos nucifera aliejus.*ekologiškai užauginta.

Kilmės šalis: Kolumbija

Gamintojas: Natur Boutique

Parašyti savo atsiliepimą

Kokosų aliejus bekvapis (sviestas)

Kokosų aliejus bekvapis (sviestas)

Tradiciškai žinomas kaip plaukų aliejus bei saugantis nuo kenksmingų UV spindulių.  Plačiai naudojamas veido ir kūno priežiūros priemonėse nes padeda išsaugoti odos drėgmę, ją minkština, suteikia elastingumo. Puikiai tinka naudoti kaip masažinį aliejų.

Parašyti savo atsiliepimą

30 kitos prekės šioje kategorijoje :

Rožių damaskinių absoliutas

Rožių...

14,99 €

Rožmedžių eterinis aliejus

Rožmedžių...

5,88 €

Šalavijų kvapiųjų eterinis aliejus

Šalavijų...

5,39 €

Saldžiųjų apelsinų eterinis aliejus

Saldžiųjų...

3,09 €

Santalmedžių eterinis aliejus, 1ml

Santalmedžių...

14,89 €

Vanilės anksčių absoliutas

Vanilės...

14,99 €

Ylang Ylang complete eterinis aliejus

Ylang Ylang...

6,88 €

Abrikosų branduolių bazinis aliejus

Abrikosų...

5,58 €

Arganų bazinis aliejus

Arganų...

8,00 €

Avokadų bazinis aliejus

Avokadų...

5,00 €

Braziliškų riešutų bazinis aliejus

Braziliškų...

4,00 €

Dygminų bazinis aliejus

Dygminų...

3,66 €

Kanapių sėklų bazinis aliejus

Kanapių...

4,55 €

Kokosų aliejus virgin (kvapnus)

Kokosų...

2,50 €

Saldžiųjų migdolų bazinis aliejus

Saldžiųjų...

5,59 €

Sezamų bazinis aliejus

Sezamų...

4,80 €

Simondsijų (jojobos) bazinis aliejus

Simondsijų...

7,09 €

Nakvišų bazinis aliejus

Nakvišų...

7,00 €

Nimbamedžių bazinis aliejus

Nimbamedžių...

4,10 €

Ricinmedžių bazinis aliejus

Ricinmedžių...

4,89 €

Kakavos sviestas

Kakavos...

6,00 €

Mangų sviestas

Mangų sviestas

2,80 €

Taukmedžio sviestas

Taukmedžio...

2,50 €

Arnikų ištrauka alyvuogių aliejuje

Arnikų...

7,05 €

Greipfrutų sėklų ekstraktas

Greipfrutų...

9,70 €

Jonažolių ištrauka saulėgrąžų aliejuje

Jonažolių...

4,59 €