Emu aliejus 

Emu aliejus

Šį nuostabų produktą atrado bei nuo seno naudojo Australijos aborigenai! Būtent Australijos senbuviai ir atkreipė dėmesį į ypatingas šio produkto savybes.

Jau senovės kultūros naudojo Emu aliejų (Stručio taukus) kaip efektyvią kosmetikos priemonę gydant nudegimus, kontaktinių dermatitų, egzemos, psoriazės simptomus. Sakoma, kad Kleopatra naudojo...

Šį nuostabų produktą atrado bei nuo seno naudojo Australijos aborigenai! Būtent Australijos senbuviai ir atkreipė dėmesį į ypatingas šio produkto savybes.

Jau senovės kultūros naudojo Emu aliejų (Stručio taukus) kaip efektyvią kosmetikos priemonę gydant nudegimus, kontaktinių dermatitų, egzemos, psoriazės simptomus. Sakoma, kad Kleopatra naudojo Emu aliejų tam, kad išsaugotų odos jaunystę, skaistumą ir grožį!

Lietuvoje Emu aliejaus (stručio taukų) naudą žino nedaugelis.

More

Emu aliejus 

Rodoma 1 - 7 iš 7 dalykų
Rodoma 1 - 7 iš 7 dalykų