Emu aliejus (Emu Oil)

Emu aliejus (Emu Oil)

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

€ 11,00

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 20 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 20 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0,20.


Apie prekę

Tinka itin alergiškiems ir jautrią odą turintiems vaikams ir suaugusiems.

Grynas Emu aliejus naudojamas itin sausos, jautrios ir probleminės odos priežiūrai. Apie 70% riebiųjų rūgščių, esančių Emu aliejaus sudėtyje, yra nesočiosios, taigi itin efektyvios

Emu aiejuje gausu linolio rūgšties – medžiagos, kuri pagarsėjusi savo savybėmis gydant raumenų bei sąnarių ligas, taip pat oleininės rūgšties, turinčios priešuždegiminį poveikį.

Preparatas turi nuostabių galių veiksmingai gydyti pooperacines žaizdas, sumušimus, sausgyslių patempimus, hemorojų, nesenus apatinių galūnių tromboflebito atvejus, nudegimus, artritus, odos ligas. 

Emu aliejumi gydomas ir plaukų slinkimas, kadangi turi savybę "pažadinti" jau negyvus folikulus. O sąveikoje su eteriniais aliejais, kurie turi gydomųjų savybių, dar labiau sustiprinamas jų poveikis. Užtenka įmasažuoti plaukų šaknis, šiek tiek palaikyti prieš plovimą ir išplauti šampūnu.

Vartojamas tik išoriškai. Turi priešuždegiminį poveikį, mažina tinimą, gydo žaizdas. Gerai įsigeria į odą, ją drėkina, neleidžia daugintis bakterijoms, nesukelia spuogų ir bėrimo, pastebimai mažina šviežius randus.

Ypač rekomenduotini žmonėms, sergantiems egzema, dermatitu, žvyneline. Žmonės su egzema dažniausiai netoleruoja kosmetikos. Didžioji dalis drėkinančių priemonių sustiprina odos uždegimą. Emu aliejus ne tik nesudirgina egzema kamuojamų žmonių odos, bet ir palengvina jų būklę. Padeda odos regeneracijai ir sveikatai. Emu aliejų galima tepti ant žaizdų pradinės epitelizacijos stadijoje

Bekvapis. 

Emu aliejų patartina naudoti:

– strijų priežiūrai/prevencijai nėštumo metu (ir vėliau);

– odos dėmių, spuogų, randų bei raukšlių mažinimui (nes skatina odos regeneraciją);

- Egzemos, dermatito, psoriazės (žvynelinės) simptomų lengvinimui;

– stiprinti plaukus, pleiskanotos galvos odos drėkinimui;

–  mažinant nemalonius pojūčius įkandus vabzdžiams ar nudegus saulėje;

- naudojamas masažui, padeda nuraminti, atpalaiduoti skaudančius raumenis, sąnarius.

- veidui, kūnui, rankoms, galvos odai ir plaukams;

- egzemos, dermatito, psoriazės, aknės, niežulio mažinimui;

- negilioms žaizdelėms, randams mažinti;

- rankoms - prilyginami parafino poveikiui.

Daug Omega 3,6 ir 9;

Naudojimas. Nedidelį kiekį (ne daugiau vieno paspaudimo) įmasažuokite į odą, pilnai padenkite norimą plotą, masažuokite kol Emu aliejus pilnai įsigeria į odą. Panaudojus per dideli kiekį gali likti riebumo pojūtis. Tokiu atveju kitą kartą bandykite naudoti mažesnį produkto kiekį.

Pakuotė: beoris spaudžiamas kosmetinis indelis (produktas apsaugotas nuo bakterinio poveikio, nuo kontakto su oru ir vandeniu, patogu transportuoti, ilgesnis galiojimo laikas).

 Galiojimas: 10-12 mėn

Emu aliejus yra 100% natūralus, nedezodoruotas, be hormonų, steroidų, insekticidų ar antibiotikų, todėl išsaugojęs visas savo vertingąsias savybes.

Keičiantis temperatūrai produktas gali susisluoksniuoti, tapti kietesnės ar skystesnės konsistencijos, tačiau tai niekaip nekeičia jo savybių!

 Tik išoriniam naudojimui! Jeigu turite odos problemų pasitarkite su gydytoju!

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Emu aliejus (Emu Oil)

Emu aliejus (Emu Oil)

Tinka itin alergiškiems ir jautrią odą turintiems vaikams ir suaugusiems

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

6 other products in the same category: