Jazminų absoliutas 5%, BIOCOS

Jazminų absoliutas 5%, BIOCOS

Nauja prekė

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

€ 5,50

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 5 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 5 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0,05.


Apie prekę

Lotyniškas pavadinimas: Jasminum grandiflorum 5 % jojobos aliejuje

Kilmės šalis: Egiptas

Aromatas: gėliškas, romantiškas, egzotiškas.

Nata: vidurinė-viršutinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. 

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas priemonėse, skirtose sausai, jautriai odai, kurios didina elastingumą, mažina bėrimus, skaistina ir jaunina odą.

Nėštumas: aliejaus nepatariama naudoti pirmus 4 nėštumo mėnesius, vėliau naudoti tik labai mažomis dozėmis ir gausiai skiestą su augaliniu aliejumi.

Alchemija: jazminų absoliutas dera su bergamočių, frankincenso, pelargonijų, apelsinų, mandarinų, nerolio, imbierinės citrinžolės (palmarosa), rožių, rožmedžio ir sandalmedžio eteriniais aliejais.

Jazminų aliejus – vienas brangiausių eterinių aliejų pasaulyje. Jazminų žiedai skinami rankomis naktį arba labai anksti ryte prieš saulėtekį, norint gauti didžiausią derlių. Jazminų absoliutas plačiai naudojamas parfumerijoje tiek vyriškų, tiek moteriškų kvepalų gamyboje.

 

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Jazminų absoliutas 5%, BIOCOS

Jazminų absoliutas 5%, BIOCOS

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

30 other products in the same category: