Balzaminių kėnių eterinis aliejus 10 %, BIOCOS

Balzaminių kėnių eterinis aliejus 10 %, BIOCOS

Nauja prekė

€ 4,10

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 4 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 4 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0,04.


Apie prekę

10 % balzaminio kėnio absoliutas frakcionuotame kokosų aliejuje

Lotyniškas pavadinimas: Abies balsamea (L.) Mill

Kilmės šalis: Kanada

Sertifikatai: neekologiškas, laukinis

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Alpha-Pinene, Beta-Pinene, Camphene, Delta-3-Carene, Limonene, Bornyl Acetate

Išgavimo būdas: ekstrahavimo - absoliutas

Augalo dalis: spygliai

Aromatas: saldus, balzaminis, su šviežiu spygliuočių medienos, vaisių pustoniu

Nata: vidurinė-bazinė, puikus fiksatorius

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, parfumerijai. Naudojamas garinimui  keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, masažams, kompresams, įtrinimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas masažinėse priemonėse sąnarių, raumenų skaismams malšinti.

Alchemija: dera su baziliku, juodųjų pipirų, kedrų, eukaliptų, frankincenso, levandų, citrinų, saldžiųjų apelsinų, laimo, pipirmėtės, rozmarinų, mandarinų, arbatmedžio, čiobrelių eteriniais aliejais.

Dažnai asocijuojasi su žiema ir Kalėdomis, todėl jis puikuojasi prabangiuose kvapuose, skirtuose žiemos šventėms, miško aromatuose, fužeriniuose akorduose.

 

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Balzaminių kėnių eterinis aliejus 10 %, BIOCOS

Balzaminių kėnių eterinis aliejus 10 %, BIOCOS

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

30 other products in the same category: