Miros eterinis aliejus, BIOCOS

Miros eterinis aliejus, BIOCOS

Nauja prekė

€ 13,20

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 13 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 13 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už € 0,13.


Apie prekę

Lotyniškas pavadinimas: Commiphora molmol

Kilmės šalis: Somalis

Sertifikatai: laukinė

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Furanoeudesma - 1.3 diene, Curzerene, Indestrene

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: sakai

Aromatas: stiprus, kartus, balzaminis primenantis  klimatą, kuriame auga šis medelis.

Nata: bazinė

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams.

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas priemonėse brandžiai, senstančiai odai, didinant jos elastingumą. Šį aliejų galima naudoti esant išsiplėtusiom poroms, inkštirams, slenkant plaukams.

Alchemija: miros eterinis aliejus dera su kitomis dervomis, pačiule, rože, santalu, mandarinu, pelargonija, čiobreliais, levanda, kadagiu, kiparisu, pušimi.

Įspėjimai: nenaudoti nėštumo metu. 

Mira yra sakai, gaunami iš mažo, kieto, dygliuoto medelio. Skysti sakai sunkiasi iš natūraliai įtrūkusio arba įpjauto kamieno ir sukietėja pavirsdami netaisyklingos formos rusvai rausvais gabalėliais. Eterinio aliejaus spalva nuo blyškios iki tamsios gintaro spalvos, gali sutirštėti, todėl prieš pilant iš buteliuko reikėtų pašildyti.

 

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Miros eterinis aliejus, BIOCOS

Miros eterinis aliejus, BIOCOS

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

30 other products in the same category: