Cinko oksido milteliai, 10/25 g

Cinko oksido milteliai, 10/25 g

143001

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

€ 0,00

Apie prekę

Cinko oksidas yra balti, smulkūs milteliai, naudojami kosmetikos gamyboje. Dėl stiprių antiseptinių savybių puikiai tinka riebios, spuoguotos odos priežiūrai. Gydo spuogus, egzemą, veikia dezodoruojančiai ir sutraukiančiai, turi priešgrybelinį poveikį, ramina sudirgusią odą. Dėl savo dezinfekuojančių antibakterinių savybių ypač tinka sudirgusiai odai gydyti bei kūdikių odelės priežiūrai (saugo nuo iššutimo, gydo vystyklų bėrimus).

Cinko oksidas naudojamas: 
- Riebios, spuoguotos odos priežiūros priemonių gamyboje (kremuose, kaukėse). Galima užtepti cinko oksido miltelių tiesiai ant spuogo. Taip pat galima sumaišyti nedidelį kiekį miltelių su arbatmedžių eteriniu aliejumi ir tepti ant spuogo. Gaminantis molio kaukes, galima įmaišyti į kaukę šiek tiek cinko oksido miltelių. Taip pat cinko oksido miltelius galima maišyti su įvairiais sviestais (tik reikia labai gerai išsukti), aliejais, kremais.  
- Gydomųjų odos tepalų gamyboje. Ypač dažnai naudojamas vaikų kremuose nuo vystyklų bėrimo (2-10%).
- Apsauginių priemonių nuo saulės gamyboje (2-10%) (dažniausiai naudojamas kartu su titano dioksidu). Cinko oksidas apsaugo nuo UVA spindulių, o titano dioksidas yra veiksmingas nuo UVB spindulių, todėl siekiant padidinti kremo veiksmingumą, patartina naudoti juos abu.
- Mineralinės dekoratyvinės kosmetikos (šešėlių, pudrų, skaistalų) gamyboje.

Pastabos:
- Cinko oksidas – vandenyje netirpstantys milteliai. Dedamas į aliejinę fazę, taip pat tirpus glicerine.
- Venkite įkvėpti cinko oksido dulkelių (patartina naudoti apsauginę kaukę).

 

Sudėtis (INCI)

Zinc oxide (cinko oksido milteliai)

 

 

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Cinko oksido milteliai, 10/25 g

Cinko oksido milteliai, 10/25 g

Tinka riebios, spuoguotos, sudirgusios odos priežiūrai. Taip pat apsaugo nuo UV saulės spindulių.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 other products in the same category: