TRS avinžirniai išvirti lieka tvirti, tačiau lengvai kramtosi. Patiekalams suteikia patrauklią spalvą ir riešutų skonį.
Tinka padažams, sriuboms, salotoms, kariams ruošti.
Avinžirnius 12 val. mirkyti vandenyje. Tada 35 min. virti vandenyje, kuriame mirko. Druską ir prieskonius berti baigiant virti, kitaip avinžirniai nebus minkšti.
Kilmės šalis: Kanada
Gamintojas: TRS Wholesale Co. LTD., UB24AX, Didžioji Britanija
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Grynasis kiekis: 500 g
Energetinė vertė | 1456kJ 364 kcal |
Riebalai | 6 g |
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1 g |
Angliavandeniai | 61 g |
-iš kurių cukrų | 11 g |
Skaidulinės medžiagos | 17 g |
Baltymai | 19 g |
Druska | pėdsakas |