Prieskonių mišinys žuvies kariui
Fish Fry Masala yra subtilus pasirinktų ingredientų mišinys, skirtas šeimos skanėstams ir apetitą keliančiam žuvies mailiui. Skonis išsiskiria kartu su citrinos skiltelėmis ir svogūno griežinėliais. Pats skanus žuvies paruošimas yra menas. MDH Fish Fry Masala suteiks jums tą galimybę. Mėgstamas visame pasaulyje, MDH Fish Fry Masala suteikia išskirtinį skonį ir suteikia traškumo žuvies patiekalui. MDH Fish Curry Masala taip pat gali būti naudojama jamo ir bulvyčių fri ruošimui. MDH Fish Fry Masala sudarytas iš aukščiausios kokybės aitriosios paprikos, druskos, česnako, imbiero, ryžių miltų, citrinų druskos, pankolių, kmynų, kasijos, gvazdikėlių, ajwain mišinio, kad būtų 100% autentiškas patiekalas.
Pagaminta: Mahashian Di Hatti (P) Ltd. (MDH), Indija.
Naudojimas: Kokosų žuvies karis: nuvalykite ½ kg. žuvies, pasūdykite ir pdėkite į šalį. Išmirkykite 30 g kokoso miltelių/pieno pusėje puodelio vandens ir įpilkite ½ šaukštelio. ciberžolės miltelių, įdėkite 20 g Fish Curry Masala ir druskos pagal skonį. Smulkiai supjaustykite 120 g raudonųjų svogūnų ir pakepinkite 30 g ant aliejaus plokščioje keptuvėje iki šviesiai auksinės spalvos. Įpilkite pomidorų pastos ir maišykite 5 min. Įpilkite 200 ml. vandens. Troškinkite, kol padažas sumažės per pusę. Retkarčiais pamaišykite. Sudėkite žuvį ir troškinkite, kol iškeps.
Sudėtis: kalendros sėklos, raudona paprika, ciberžolė, kmynai, vaistinės ožragės lapai, jodiuota druska, juodieji pipirai, šventkmynis, mango milteliai, imbiero milteliai, garstyčios, gvazdikėliai, muskato riešutas, cinamonas, kardamono sėklos, muskato riešutas, asafetida.
Be konservantų. Be skonio stipriklių. Be dirbtinių dažiklių.