Šių Beluga lęšių nereikia mirkyti.
Sudedamosios dalys: juodieji lęšiai Beluga*. * – iš ekologinių ūkių (sertifikato nr. žr. ant pakuotės). Gali būti gliuteno pėdsakų. Vartojimas: sriuboms, salotoms, ryžių ir šaltiems patiekalams. Paruošimas: lęšius nuskalaukite ir virkite (1 dalis lęšių ir 3 dalys vandens) žemoje temperatūroje 20 min. Jiems išvirus pasūdykite. 100 g yra: energinės vertės 1280 kJ/ 304 kcal, riebalų 1,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g, angliavandenių 40,6 g, iš kurių cukraus 1,1 g, skaidulinių medžiagų 17 g, baltymų 23,4 g, druskos <0,017 g.
Geriausia iki: žr. ant pakuotės. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Partijos nr.: žr. ant pakuotės. Gamintojas Rapunzel Naturkost AG, 87764 Legau, Vokietija.
Platintojas UAB „Sveikų bioproduktų centras