„Alce Nero“ ekologiški kietųjų kviečių makaronai gyvūnėlių formos. Gaminami iš Italijoje išaugintų kietųjų kviečių. Ilgas džiovinimo procesas žemoje temperatūroje išsaugo visas kviečių vertingąsias maistines medžiagas. Puikaus skonio, mėgiami vaikų. Skaidulinių medžiagų šaltinis. Be druskos.
Paruošimas: Sudėti makaronus į verdantį vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virti 3 min.
Sudėtis
Sudedamosios dalys: ekologiškos kietųjų kviečių manų kruopos, vanduo.
Maistinė vertė (100 g) – 1474 kJ/351 kcal: riebalų 1.1 g (iš jų sočiųjų 0.2 g), angliavandenių 73 g (iš jų cukrų 3.1 g), skaidulinių medžiagų 2.9 g, baltymų 11 g, druskos 0 g.