Kvapioji ferula (dar vadinama Asafetida) pasižymi aštroku, unikaliu skoniu ir ryškiu kvapu, todėl net ir nedidelis jos žiupsnelis jūsų patiekalams suteiks nepakartojamą aromatą. Tai vienas stipriausių prieskonių, jogos mityboje pakeičiantis svogūną ir česnaką.
Naudojimas: Ferulos aromatas ypač išryškėja prieš tai apkepinus ją įkaitintame ghi svieste arba aliejuje. Puikiai tinka lešių sriuboms, daržovių bei ankštinių patiekalams, aštriems vaisių padažams pagardinti. Jei nenurodyta kitaip, naudokite ne daugiau kaip ketvirtadalį šaukštelio vienai porcijai.
Sudedamosios dalys: ryžių miltai, gumiarabikas, kvapnioji ferula, kurkuma, kvietiniai miltai.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Grynasis kiekis: 50 g / 100g
Maistinė vertė (100 g):
Energetinė vertė |
1245 kJ 297,5 kcal |
Riebalai |
4,0 g |
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
1,4 g |
Angliavandeniai |
59,2 g |
-iš kurių cukrų |
0 g |
Skaidulinės medžiagos |
18,4 g |
Baltymai |
6,2 g |
Druska |
0,25 g |
Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis |
8400kJ / 2000 kcal |
Kilmės šalis: Indija Gamintojas:
TRS Wholesale Co. LTD., UB24AX, Didžioji Britanija