Natūraliai aromatingi ryžiai iš Himalajų kalnų papėdės.
Sudedamosios dalys: nešlifuoti basmati ryžiai*. * – iš ekologinių ūkių, sertifikuoto nr. žr. ant pakuotės.
Paruošimas: 250 g ryžių virti su 675 ml vandens žemoje temperatūroje 40 minučių. Palikti išbrinkti 5 minutes.
100 g yra: energinės vertės1491 kJ/ 352 kcal, riebalų 2,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g, angliavandenių 74,1 g, iš kurių cukraus 1,1 g, skaidulinių medžiagų 2,2 g, baltymų 7,8 g, druskos <0,025 g.
Geriausia iki :žr. ant pakuotės. Laikyti sausoje, vėsioje ir tamsioje vietoje. Partijos nr.: žr. ant pakuotės. Gamintojas Rapunzel Naturkost AG, D-87764, Legau, Vokietija.
Kilmės šalis Indija. Platintojas UAB „Sveikų bioproduktų centras