Puikaus aromato ir skonio mišinys su žirnių miltais paruoštiems užkandžiams ir patiekalams su žirniais, pupelėmis, lęšiais, soja pagardinti. Tinka ir miltiniams gaminiams (picoms, makaronams, sumuštiniams).
Tešloje įkepti žiediniai kopūstai (receptas). žiedinį kopūstą padalinkite stambiais žiedynėliais ir apvirkite. į dubenį suberkite 2 puodelius žirnių miltų, 2 šaukštelius druskos, 0,5 šaukštelio kepimo miltelių ir 2 šaukštelius PAKORA masalos. Nuolat maišydami įpilkite 1 puodelį šalto vandens, kol susidarys vienalytė, pakankamai tiršta tešla. Gruzdintuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite lydytą sviestą ar aliejų. Į tešlą suberkite žiedinio kopūsto žiedinėlius ir gerai apvoliokite. Po vieną išgriebkite iš tešlos ir dėkite į įkaitusį aliejų, kol užpildys visą jo paviršių. Kepkite keletą minučių, kol kepinukai taps rudai auksiniai ir traškūs. Išgriebkite, palikite nuvarvėti. Vietoje žiedinių kopūstų tinka ir kubeliais supjaustytos bulvės arba juostelėmis supjaustytos paprikos.
Be konservantų. Be skonio stipriklių. Be dirbtinių dažiklių.
Sudedamosios dalys: kalendros, druska, čili pipirai, džiovinti mangai, kuminai, ožragių lapeliai, šventkmyniai, kalnų druska, džiovinti imbierai, juodieji pipirai, kardamonų sėklos, cinamonai, muskatai, gvazdikėliai, muskatų kevalų milteliai.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Alergenai: produkte gali būti garstyčių pėdsakų.
Grynasis kiekis: 100 g
Maistinė vertė (100 g):
Energetinė vertė | 937 kJ 224 kcal |
Riebalai | 8 g |
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 28 g |
-iš kurių cukrų | 0 g |
Baltymai | 10 g |
Druska | 20 g |