Lęšiai yra pagrindinis indų virtuvės ingredientas, labai turtingi skaidulomis ir baltymais. Raudonieji lęšiai pasižymi riešutų aromatu ir yra šiek tiek miltinės konsistencijos. Iš šių lęšių galite paruošti tradicinius indiškus patiekalus (be išankstinio mirkymo), pridėti į sriubas norint sutirštinti. Greitai išverda.
Kilmės šalis: Kanada
Gamintojas: TRS Wholesale Co. LTD., UB24AX, Didžioji Britanija
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Grynasis kiekis: 500 g
Maistinė vertė (100 g):
Energetinė vertė | 954 kJ 318 kcal |
Riebalai | 1,3 g |
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | pėdsakas |
Angliavandeniai | 56,3 g |
-iš kurių cukrų | pėdsakas |
Skaidulinės medžiagos | 5,0 g |
Baltymai | 23,8 g |
Druska | pėdsakas |
ruošiant juos reikia pamirkyti apie 30 minučių.
– geras angliavandenių, baltymų, skaidulų ir riebalų šaltinis
– skanus švelnus riešutų skonis
– gausu įvairių mineralų, tokių kaip kalcis, kalis, magnis, geležis
Prieš naudojimą gerai pamirkykite vandenyje.
Sudėtis: Skaldyti lęšiai