Aštrus indiškų prieskonių mišinys daržovių patiekalams.
Dedamas į karštą aliejų (nekepinant) arba į bebaigiant virti patiekalą.
Receptas: Grybai su žaliaisiais žirneliais.
Gilioje keptuvėje pakaitinkite 70g. aliejaus ir jame pakepinkite 150 g. susmulkintų svogūnų, kol svogūnai įgaus auksinį atspalvį. Į keptuvę suberkite 100 g. stambiai supjaustytų pomidorų , pusę šaukštelio Deggi Mirch prieskonių mišinio, druskos pagal skonį ir 15 g. Sabji Masala prieskonių mišinio. Maišant pakepinkite apie 5 minutes. Tada į keptuvę sudėkite 250 g. į 2 ar 4 dalis susmulkintus grybus. Maišant pakepinkite dar 5 minutes. Pridėkite 200 g. žaliųjų žirnelių, įpilkite pusę puodelio vandens, ir neuždengus leiskite jiems pavirti apie 10 minučių, kol pilnai išvirs. Užberkite kelis smulkintus džiovintus vaistinės ožragės lapelius, išmaišykite ir patiekite.
Sudedamosios dalys: kalendros, kurkuma, kuminai, čili pipirai, ožragių sėklos, bastučai, druska, juodieji pipirai, garstyčios, lęšiai, kmynai, gvazdikėliai, muskatai, cinamonai, kardamonų sėklos, muskatų kevalų milteliai, džiovinti imbierai, kvapioji ferula.
Kilmės šalis: Indija
Gamintojas: Mahashian Di Hatti Pvt. Ltd. India
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Alergenai: produkte yra garstyčių.
Grynasis kiekis: 100 g
Maistinė vertė (100 g):
Energetinė vertė | 1255 kJ 300 kcal |
Riebalai | 12,2 g |
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 33 g |
-iš kurių cukrų | 0 g |
Baltymai | 14,6 g |
Druska | 5 g |