Išlukštentos sėklos yra beveik baltos spalvos be tamsios luobelės. Skrudinamos paruduoja. Jos pasižymi subtiliu riešutų skoniu, kuris itin sustiprėja sėklas paskrudinus kelias minutes. Sezamo sėklos yra naudojamos indų kulinarijoje kaip prieskonis, dekoruojant tokias duonas kaip „Naan“. Taip pat gaminamas labai garsus saldus patiekalas „Til ke Laddu“. Iš sezamų sėklų gaminamas itin populiarus užkandžių padažas, Vidurio Rytų šalyse vadinamas Tahini.
Netinkamos naudoti žmonėms, alergiškiems sėkloms ar riešutams.
Kilmės šalis: Indija
Gamintojas: TRS Wholesale Co. LTD., UB24AX, Didžioji Britanija
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Netinkamos naudoti žmonėms, alergiškiems sėkloms ar riešutams.
Grynasis kiekis: 100 g