Iš ekologiškai augintų avižų (sertifikato Nr. DE-006-Öko-Kontrollstelle).
Avižos naudingos dėl savo cheminės sudėties. Jose gausu daug svarbių žmogui mineralų ir vitaminų. Tai kalis, fosforas, magnis, cinkas, chromas, kobaltas, geležis, fluoras, jodas, vitaminai A, E, B1, B2, B6, P.
Fluoras ir kalcis, esantys avižose, reikalingi formuojantis kaulams, geležis – kraujo gamybai, mažakraujystės profilaktikai. Avižos – puikus antioksidantas.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Sudedamosios dalys: avižos*.
* – iš ekologinių ūkių, sertifikuoto nr. žr. ant pakuotės.
100 g yra: energinės vertės 1566 kJ/ 372 kcal, riebalų 7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,3 g, angliavandenių 59 g, iš kurių cukraus 0,7 g, skaidulinių medžiagų 10 g, baltymų 14 g, druskos <0,1 g.
Gamintojas: Rapunzel Naturkost AG, D-87764, Legau, Vokietija.
Kilmės šalis: Vokietija.