„Toor“ lęšiai pripažinti vieni skaniausių ir sveikiausių lešių, nes juose yra daug skaidulų ir baltymų. Jų grūdai yra šiek tiek didesni nei Indijoje ir Pakistane žinomų mung lęšių. Jie dažnai naudojami troškiniams ar mėsos patiekalams gaminti. „Toor“ lęšiai yra gera bulvių, ryžių ar duonos alternatyva. Prieš ruošiant juos reikia pamirkyti apie 30 minučių.
– geras angliavandenių, baltymų, skaidulų ir riebalų šaltinis
– skanus švelnus riešutų skonis
– gausu įvairių mineralų, tokių kaip kalcis, kalis, magnis, geležis
Prieš naudojimą gerai pamirkykite vandenyje.
Sudėtis: Skaldyti lęšiai
Kilmės šalis: Myanmar
Gamintojas: TRS Wholesale Co. LTD., UB24AX, Didžioji Britanija
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Grynasis kiekis: 500 g
Maistinė vertė (100 g):
Energetinė vertė | 1260 kJ
300 kcal |
Riebalai | 5,0 g |
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | pėdsakas |
Angliavandeniai | 50,0 g |
-iš kurių cukrų | 10,5 g |
Skaidulinės medžiagos | 5 g |
Baltymai | 20 g |
Druska | pėdsakas |